Over Julia, Ziggy & Laika

honden foto van Julia, Ziggy & Laika Hallo, en welkom op mijn profiel! 

Ik heet Julia en ik ben geboren in 2003. Samen met mijn 2 honden Ziggy en Laika woon ik in Rotterdam. Als je meer over mijn honden wilt weten, moet je maar even naar beneden scrollen!

Over Laika

Dit is Laika:


Laika, hier voor Maggie en Lorelei is vermoedelijk een kruising tussen een Labrador en een Golden Retriever, maar dit weten we niet zeker aangezien zij een zwerfhond uit Sarajevo (Bosnië) is. Wij hebben haar gekregen via Stichting Idemo, deze hebben haar van de straat gehaald. Zij is alleen gevonden, wij weten dus niet hoe haar broertjes en zusjes of haar moeder eruit heeft gezien. Ze is geboren in 2012. Grappig aan haar uiterlijk is dat zij twee witte achtervoetjes heeft.

Pootjes van Laika!

Over Ziggy


Dit is Ziggy:

Ziggy is onze tweede hond. Ook zijn afstamming weten we niet, maar hij is overduidelijk een Border Collie. Ziggy komt uit Kroatië, en we hebben hem via een kennis van Stichting Idemo gekregen. Hij is daar gewoon buiten de deur gezet, harteloos hè? Gelukkig hebben ze hem gevonden. Hij is geboren in 2013. We zouden Ziggy en Laika nooit meer kwijt willen.

Pootjes van Ziggy!

Krabbels aan Julia, Ziggy & Laika


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Julia, Ziggy & Laika heeft 90 ontvangen.

Berichten en online status
Julia, Ziggy & Laika was voor het laatst online 7 jaar, 5 maanden, 4 weken, 21 uur, 29 minuten, 11 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Ziggy slapen <3 honden foto Laika bij het water honden foto Laika vroeger honden foto Ziggy in de haven honden foto Laika wandeling honden foto Laika vroeger
Julia, Ziggy & Laika heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Ziggy, Laika


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^